آئین نامه حمایت از پایان نامه های سطح 3 و 4 حوزه علمیه و دکتری، در موضوع مسجد
مرکز رسیدگی به امور مساجد
مقدمه:
مساجد اصلی ترین مراکز در اسلام هستند که همه امورات مسلمین در صدر اسلام در آن ها رتق و فتق میگشت و بزرگ ترین تصمیمات و گردهمایی ها در آن شکل می گرفت.
امروزه با توجه به توسعه مدرنیسم و تغییر سبک زندگی و کم توجهی مسئولین به این نهاد در بازتعریف کارکردهای نوین و تقویت کارکردهای مهم دیرین، ظرفیت عظیم سخت افزاری و نرم افزاری آن به تحلیل رفته و در حال رکود است و این در حالیست که جایگاه مساجد در منظومه فکری مقام معظم رهبری بسیار رفیع می باشد، ایشان می فرمایند: «مسجد اهمیت دارد. پایگاه است؛ همچنان که معروف شده در زبانها. واقعاً پایگاه است. نه فقط پایگاه برای فلان مسئله اجتماعی؛ [بلکه] مسجد میتواند پایگاه همه کارهای نیک باشد، پایگاه خودسازی، انسانسازی، تعمیر دل و تعمیر دنیا و مقابله با دشمن و زمینهسازی برای ایجاد تمدن اسلامی و بصیرتافزایی افراد».[1]
لذا لازم است تا ایده ها و نظریات جوانان خلاق را به سمت مساجد هدایت نماییم تا با تدوین پایان نامه های خود در این عرصه، ما را در جهت بالفعل نمودن و استفاده تام از ظرفیت بی بدیل مساجد یاری نمایند؛ از این رو بر آن شدیم تا ضمن دعوت از جوانان پرشور حوزوی و دانشگاهی جهت نگارش در زمینه مساجد مشوقهایی را برای تسهیل این مسیر فراهم نماییم.
ماده (1): اهداف
ماده (2): موضوع پایان نامه های مورد حمایت مرکز
موضوع پایان نامه های مورد حمایت باید از میان اولویتهای پژوهشی اعلام شده ذیل نقشه جامع پژوهشی و یا مصوب شورای علمی- پژوهشی باشد.
ماده (3): مراحل تعیین و تصویب پایان نامه
ماده (4): حمایت مالی و غیرمالی
ماده (5): نحوه پرداخت حمایتهای مالی
40% از مبلغ حمایتی تعیین شده پس از تصویب موضوع در شورا و تحویل طرح نامه (پروپوزال) تایید شده در حوزه یا دانشگاه پرداخت می شود و 60% آن پس از دفاع پرداخت خواهد شد.
[1] . آیت الله خامنه ای، 1395/5/31
فرم ثبت پایان نامه را از اینجا و یا از طریق کیوآرکد دریافت کنید. بعد از تکمیل فرم را به رایانامه info@masjedpajoh.ir ارسال نمایید.